Mardin Belediyesinden "Hoş Geldin Bebek" Projesi

Mardin Belediyesinden "Hoş Geldin Bebek" Projesi
Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında bir yılda 3 bin bebeğe hediye verdi

MARDİN (AA) - İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında bir yılda 3 bin bebeğe hediye dağıttı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman yaptığı yazılı açıklamada, sosyal belediyecilik kapsamında oluşturdukları Mardinmasa birimi çalışanlarının ailelerin bebek heyecanlarına ortak olduğunu belirtti.

Ailelerin mutlu anlarında yanında olduklarını ifade eden Yaman, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Her şeyden önce tüm projelerimizde insanımızı düşünüyoruz. İnsan odaklı çalışmalarımızla gönüllere dokunuyoruz. Sosyal sorumluluklarımızı da tam manasıyla yerine getiriyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımız için durmaksızın çalışıyor. 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında ailelerimize içerisinde giysi ve oyuncakların bulunduğu hediye paketlerini veren ekiplerimiz mutluluklara ortak olmaktadır. Bugüne kadar 3 bin aileye hediyelerini takdim eden Mardinmasa çalışmalarına ara vermeden devam edecektir."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.