Marka sıralamasında Konya 7. sırada

Marka sıralamasında Konya 7. sırada
Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPPATENT) 2017 ekim dönemi marka başvuru iller dağılımını açıkladı. Konya’dan bu yılın ekim ayında 274, ocak-ekim ayları arasında ise 2250 marka başvurusu yapıldı.

KONYA AYLIK DAĞILIM

Konya’da bu yılın on aylık sürecinde en fazla marka başvurusu 274 başvuruyla ekim ayında gerçekleşti. Konya'da ocak ayında 148, şubat ayında 217, mart ayında 258, nisan ayında 258, mayıs ayında 278, haziran ayında 177, temmuz ayında 233, ağustos ayında 203, eylül ayında 204, ekim ayında ise 274 marka başvurusu kaydedildi. 9 aylı süreçte Konya'dan 2250 marka başvurusu yapıldı.

KONYA EKİM AYINDA 9. SIRADA, YILLIK BAZDA 7. SIRADA

Konya, marka başvurusu iller ekim ayı sıralamasında 9. sırada yer aldı. 9 aylık toplam sürede marka başvurusunun en yüksek olduğu iller İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep, Antalya, Konya, Kocaeli, Adana, Denizli, Kayseri, Mersin, Muğla, Sakarya, Hatay, Balıkesir, Eskişehir, Aydın, Samsun, Tekirdağ, Manisa, Trabzon, Diyarbakır, Şanlıurfa, Çanakkale, Kahramanmaraş, Mardin, Afyon, Malatya, Isparta, Elazığ, Erzurum olarak kaydedildi.

Haber: Ömer Faruk Karabulut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.