MARMARİS'TA SAHTE İÇKİ OPERASYONUNA 3 TUTUKLAMA

MARMARİS'TA SAHTE İÇKİ OPERASYONUNA 3 TUTUKLAMA
Muğla’nın Marmaris ilçesinde , Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda su damacanaları içinde yarım tondan fazla sahte içki ele geçirildi.

- Muğla’nın Marmaris ilçesinde , Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda su damacanaları içinde yarım tondan fazla sahte içki ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada, "merdiven altı" olarak tabir edilen yerlerde üretilen sahte içkilerin eğlence yerlerine satılarak piyasa sürüldüğü belirlendi.

Yapılan takip sonunda şüphelilerin ev ve iş yerlerine baskınlar düzenlendi. Operasyonda, 6 kişi gözaltına alındı. Çoğu dikkat çekmemek için su damacanalarına konulmuş 502 litre sahte içki, 113 şişe gümrük kaçağı içki, alkollü içki yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ve 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

İfade işlemlerinin ardından gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakılırken, benzer suçlardan sabıka kayıtlarının bulunduğu öğrenilen N.Ş (54), E.Y (39) ve S.B'nin (51) ise sevk edildikleri mahkeme tarafında tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.