Masa Tenisi: Üniversiteler Avrupa Şampiyonası

Masa Tenisi: Üniversiteler Avrupa Şampiyonası
İSTANBUL (AA) - Portekiz'in Coimbra kentinde düzenlenen Üniversiteler Avrupa Şampiyonası'nda masa tenisi dalında mücadele eden İbrahim Gündüz Avrupa şampiyonu...

İSTANBUL (AA) - Portekiz'in Coimbra kentinde düzenlenen Üniversiteler Avrupa Şampiyonası'nda masa tenisi dalında mücadele eden İbrahim Gündüz Avrupa şampiyonu oldu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonundan yapılan açıklamaya göre yarı finalde Polonyalı ve Çek rakiplerini yenen milli sporcular İbrahim Gündüz ile Talha Yiğenler, tek erkekler finalinde karşı karşıya geldi. Final müsabakasını 11-8, 11-9, 5-11 ve 14-12'lik setlerle 3-1 kazanan İbrahim Gündüz, Avrupa şampiyonluğunu elde ederken, Talha Yiğenler de ikinci sırada kaldı.

Öte yandan, organizasyonda Ali Afşin Gül-Turgut Polat çiftiyle Selim Güler-Gençay Menge ikilisi çift erkeklerde Avrupa üçüncülüğünü elde ettiler.

Ayrıca takım karşılaşmalarında ise İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz ve Talha Yiğenler'den oluşan Nişantaşı Üniversitesi finalde Polonya'nın Rzeszow Teknoloji Üniversitesi'ni 3-1 yenerek Avrupa takımlar şampiyonluğuna ulaştı.

Türk sporcular, turnuvada 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.