"Maviş" Ve "Zeytin" İlçe Esnafının İlgi Odağı Oldu

"Maviş" Ve "Zeytin" İlçe Esnafının İlgi Odağı Oldu
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, esnafın "Maviş" ve "Zeytin" adını verdikleri iki sokak köpeğinin acıktıklarında marketin camına patileriyle vurarak yiyecek istemesi ilginç görüntüler oluşturuyor

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iki sokak köpeğinin acıktıklarında bir marketin kasap bölümünün camına patileriyle vurarak yiyecek istemesi, ilginç görüntü oluşturuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Hayvan Barınağı tarafından tedavileri ve aşıları yapıldıktan sonra doğaya bırakılan iki köpek, ilçe esnafının ilgi odağı oldu.

Esnafın "Maviş" ve "Zeytin" adını verdiği köpekler, acıktıklarında marketin kasap bölümünün önüne gelerek cama patileriyle vurup yiyecek istiyor. Hemen her gün aynı durumla karşılaşan market çalışanları da köpeklerin patilerini cama vurmasıyla yemeklerini kapıya bırakıyor.

"Maviş" ve "Zeytin"e büyük ilgi gösteren ilçe esnafının yanı sıra Kocaeli Belediyesi de köpeklerin beslenmesiyle yakından ilgileniyor.


- "Onları doyurmak bizi mutlu ediyor"

Esnaf Tuncer Demir, hayvanlara çocukluğundan beri ilgi duyduğunu belirterek, "Maviş" ve "Zeytin"in günün içinde aç oldukları zamanlarda iş yerinin önüne gelerek cama patileriyle vurduklarını söyledi.

"Maviş" ve "Zeytin"e yiyecek verilmesi konusunda çalışanlarına da talimat verdiğini anlatan Demir, "Onları doyurmak bizi mutlu ediyor. Günün belli saatlerinde hepsi bizi ziyaret eder. Yiyecek vermeyi unuttuğumuz zaman patileriyle cama vurarak bizi uyarırlar. Karınlarını doyuracak kadar yerler." diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de "Maviş" ve "Zeytin"in beslenmesi için esnafa köpek maması bıraktı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.