Mazlumder Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Mazlumder Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
İSTANBUL (AA) - İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER) İstanbul Şubesi üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Eyüp Kültür...

İSTANBUL (AA) - İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER) İstanbul Şubesi üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Eyüp Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine, dernek üyelerinin yanı sıra Anadolu Ajansı İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında konuşan MAZLUMDER Genel Başkanı Ramazan Beyhan, derneğin kuruluşunun üzerinden 26 yıl geçtiğini anlattı.

MAZLUMDER ailesi olarak ilk günkü heyecanla ve kurucu ilkeleriyle yollarına devam ettiklerini belirten Beyhan, derneğin, insan hakları mücadelesini, ilkeleriyle sürdürdüğünü söyledi.

Üyeleri ve ilkelerinin MAZLUMDER'in en önemli iki ayağı olduğuna vurgu yapan Beyhan, bu iki ayağının zayıflaması halinde MAZLUMDER'in bu mücadelesinin zarar göreceğini ifade etti.

Derneğin kurucu üyeleri arasında yer alan tiyatro sanatçısı Ulvi Alacakaptan ise MAZLUMDER'in, bir erdemliler hareketi olarak yola çıktığını söyledi. Derneğin faaliyet gösterdiği 26 yıl boyunca insan hakları alanında Türkiye'de önemli kazanımlara imza attığının altını çizen Alacakaptan, destekleri için MAZLUMDER üyelerine teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.