Medicana Sivas Hastanesi ile Hacegan Derneği protokol imzaladı

Medicana Sivas Hastanesi ile Hacegan Derneği protokol imzaladı
SİVAS (AA) - Medicana Sivas Hastanesi ile Hacegan Dostluk ve Kardeşlik Derneği arasında protokol imzalandı.Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Medicana Sivas Hastanesi ile Hacegan Dostluk ve Kardeşlik Derneği arasında protokol imzalandı.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, protokol ile derneğe üye olanlar Medicana Sivas Hastanesinin sağlık hizmetlerinden yüzde 25 indirimli olarak faydalanabilecek.

Hacegan Dostluk ve Kardeşlik Derneğinde düzenlenen imza törenine dernek başkanı Ahmet Öz, dernek yönetim ve üyeleri ile Medicana Sivas Hastanesi Müdürü Ozan Yaşar katıldı.

Dernek üyelerinin tamamının faydalanabileceği indirim hakkında bilgi veren Yaşar, "Sizler bu toplumun kanayan yarasına merhem oluyorsunuz. Bizler de istedik ki sizlerin yaralarına merhem olalım” ifadelerini kullandı.

Dernek ile Medicana Sivas Hastanesi arasında imzalanan protokolün kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten Öz ise, bu imkanı sunan hastane ve ekibine teşekkür etti.

Öz, günün anısına hastane müdürü Yaşar’a kitap hediye etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.