Medipol Başakşehir-antalyaspor Maçından Notlar

Medipol Başakşehir-antalyaspor Maçından Notlar
- Turuncu-lacivertli ekipte, kart cezalıları Adebayor ve Mahmut Tekdemir ile sakatlığı süren Elia maç kadrosunda yer almadı - Mehmet Batdal bu sezon ilk kez bir lig maçında 11'de sahaya çıktı


İSTANBUL (AA) - Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk eden Medipol Başakşehir'de ilk 11'in önemli isimlerinden Emmanuel Adebayor, Mahmut Tekdemir ve Elia bu mücadelede forma giyemedi.

Turuncu-lacivertli ekipte Adebayor ve Mahmut kart cezası, Elia da sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almadı.

Abdullah Avcı'nın ekibinde sakatlıkları süren Aurelien Chedjou ve Egemen Korkmaz da diğer eksik isimler oldu.

Avcı, Adebayor'un yokluğunda forvette Mehmet Batdal'a, Mahmut ve Elia'nın yokluğunda ise orta sahada Gökhan İnler ve Kerim Frei'a forma verdi.

Deneyimli teknik adam, Antalyaspor karşısında takımını sahaya Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Gökhan İnler, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro, Kerim Frei ve Mehmet Batdal ilk 11'iyle sürdü.


- Mehmet Batdal bu sezon ilk kez 11'de


Turuncu-lacivertli takımda golcü oyuncu Mehmet Batdal bu sezon ilk kez bir lig maçında 11'de sahaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan Mehmet, Adebayor'un sarı kart cezalısı olduğu haftada Antalyaspor karşısında ilk 11'de görev aldı.

Golcü oyuncu, bu sezon ligde yalnızca Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Göztepe karşılaşmalarında toplam 59 dakika forma giymişti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.