Meme Kanseri Boğaziçi Köprüsü'nde Açıkça Görüldü

Meme Kanseri Boğaziçi Köprüsü'nde Açıkça Görüldü
Meme kanserine dikkat çekmek amacıyla etkinlikler devam ediyor. Boğaziçi ve FSM Köprü'lerinde pembe renk bu akşam görüldü. Bu hastalığa dikkat çekmek ve önlemleri artırmak amacıyla böyle bir etkinlik yapıldı.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüleri, meme  kanserinde erken tanının önemine dikkati çekmek amacıyla pembe renkle  ışıklandırıldı. 

 
Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER), Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı olan  ekim boyunca erken tanının öneminin altını çizmek, farkındalık yaratmak ve daha  çok sayıda insana ulaşmak için yürüttüğü bilinçlendirme çalışmalarına devam  ediyor. 
 
Bu kapsamda, Boğaziçi ve FSM köprüleri saat 19.30 itibarıyla pembe  ışıklarla aydınlatıldı. Köprüler, saat 22.00'ye kadar pembeye büründü. 
 
Etkinlikler çerçevesinde yarın da saat 15.00'te Caddebostan'da meme  kanseri yürüyüşü yapılacak. Bebek Parkı'nda da bilinçlendirme çalışmaları  gerçekleştirilecek. Memeder Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erkin Arıbal, 22  Ekim'de Koç Üniversitesi'nde konferans verecek.
Etkinlikte bu konuya dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.