Meram’da nikahlarda 09.09.19 yoğunluğu

Meram’da nikahlarda 09.09.19 yoğunluğu
Birlikte bir hayata 09.09.2019 tarihinde ‘Evet’ demek isteyen genç çiftler, Meram’da nikah memurluğuna adeta akın etti. Bu özel günde evlenen bazı çiftlerin nikahı Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş tarafından kıyıldı.  

Hayatlarını, 09.09.2019 tarihi gibi özel bir günde birleştirmek isteyen onlarca genç çift, nikahlarını kıydırmak için  Meram Belediyesi’ne akın etti. Tarihin Pazartesiye rastlamasına aldırış etmeyen Meramlılar nikahlarını bugüne denk getirmek için aylar öncesinden müracatta bulundular.

“ERKEKLERİN, NİKAH TARİHİNİ VE YILDÖNÜMÜNÜ UNUTTUM BAHANESİ OLMAYACAK BİR TARİH!”

Evlilik için bugünü seçen genç çiftlerden bazılarının nikahlarını kıyan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Kıydığı nikahlarda evlilik cüzdanını kadınlara veren Başkan Kavuş, genç çiftlere evlilik ve aile kurumunun önemi hakkında açıklama yaparak tavsiyelerde bulundu. Toplumun en temel yapı taşı olması bakımından ailenin önemine dikkat çeken Başkan Kavuş, "Son dönemde aile değerlerimizde ciddi erozyonlar yaşanıyor. Her şeye rağmen varlığını güçlü şekilde sürdüren bir aile kurumumuz var. Sizlerin ve çocuklarınızın mutluluğu ve toplumumuzun geleceği bakımından birbirinize ve aile kurumuna sahip çıkmanız bugün her şeyden çok daha önemli”  diye konuştu.

 Başkan Kavuş’un, bir nikah sırasında ‘Bugünü nikah ve evlilik günü olarak belirlemenin önemli yararları olacak. Özellikle hiçbir erkek evlilik gününü ya da yıldönümünü unuttum bahanesine sığınamayacak’ şeklindeki sözleri salonda gülüşmelere neden oldu. Genç çiftler ve aileleri Başkan Kavuş’a nikahlarında kendilerini unutmadıkları için teşekkür ettiler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.