Mersin'deki cinayet davası

Mersin'deki cinayet davası
Gençlik ve izcilik eğitim kampında bir öğrencinin bıçakla öldürülmesi olayıyla ilgili tutuklu yargılanan 17 yaşındaki sanık, hakim karşısına çıktı

MERSİN (AA) - Mersin'in Silifke ilçesindeki 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampında bir öğrencinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgaya ilişkin davanın görülmesine başlandı.

Silifke 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmada, tutuklu sanık M.D. (17) ile olayda hayatını kaybeden Cafer Gizli'nin (17) yakınları ile avukatlar hazır bulundu.

Sanık, ifadesinde, olayın çıkan kavga sırasında yaşandığını belirterek, bıçağı kendisinin kullanıp kullanmadığını hatırlamadığını savundu.

Mahkeme heyeti, Cafer Gizli ile birlikte saldırıya uğrayan mağdur öğrencilerle bir öğretmenin de tanık olarak dinlenmesine ilişkin müşteki avukatlarının talebini kabul ederek, kavganın çıktığı kampta sorumlu ve nöbetçi olan personellerin dinlenilmesi için de müzekkere yazdı.

Sanık M.D'nin tutukluluk halinin devamına karar veren heyet, duruşmayı 16 Ağustos'a erteledi.

Silifke ilçesindeki 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampında 31 Ocak'ta, öğrenciler arasında kavga çıkmış, olay sırasında bıçakla yaralanan 17 yaşındaki Cafer Gizli, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.