Mhp Milletvekili Sedef'ten Esnaf Ziyareti

Mhp Milletvekili Sedef'ten Esnaf Ziyareti
YOZGAT (AA) – MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Sorgun’da Kaymakam Mustafa Altınpınar ve esnafı ziyaret etti. MHP ilçe teşkilatı üyeleri ile...

YOZGAT (AA) – MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Sorgun’da Kaymakam Mustafa Altınpınar ve esnafı ziyaret etti.

MHP ilçe teşkilatı üyeleri ile önce Kaymakam Altınpınar’ı ziyaret eden Sedef, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Sedef, son seçimlerde Sorgunlu seçmenlerin büyük desteğini aldığını ve bunun da kendisini son derece memnun ettiğini söyledi.

Sorgun’un eskiden beri MHP ile gönül bağı bulunduğunu ifade eden Sedef, "24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Sorgunlu kardeşlerim sandığı koşarak vatandaşlık görevini yerine getirdi. Sandıktan çıkan oylar da gösterdi ki MHP'ye teveccüh, geçen seçimlere göre daha fazlaydı. Bizler de o oylarla milletvekili seçildik. Şimdi görev bizlerde. Yozgat’ın, Sorgun’un ne gibi sorunu derdi olursa elimizden geldiğince çözmeye çalışacağız. Ben Sorgunlu kardeşlerime teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.