“MHP, Türklüğün bekası için evet diyor”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya: "Milliyetçi Hareket Partisi vatan için millet için Türklüğün bekası için evet diyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, kişiler ve partiler üzerinden ülkenin geleceğini değerlendirmediklerini belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi vatan için millet için Türklüğün bekası için evet diyor" dedi. 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, kişiler ve partiler üzerinden ülkenin geleceğini değerlendirmediklerini vurgulayarak neden 'Evet' diyeceklerini anlattı. Karakaya şöyle konuştu: "Milliyetçi Hareket Partisi vatan için millet için Türklüğün bekası için evet diyor. Biz kişiler üzerinden, partiler üzerinden ülkenin geleceğini değerlendirmiyoruz. Biz izlenen politikalar üzerinden değerlendiriyoruz. Dolayısıyla eğer doğru politika izleniyorsa doğru politikayı izleyen doğru yapan her kimse ülke adına ona destek veririz. Ama yanlış politika izleniyorsa bu kim olursa olsun karşı çıkarız. Bugün terör örgütleriyle mücadele ediliyor, bizde hükümetin arkasındayız. PKK ile tekrar müzakereye dönsünler bizi karşılarında bulurlar. Ben referandumdan evet çıkacağına eminim. Oran olarak bir şey söylemek yanlış olur”. 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar