Milletvekili Çakırözer, şehit yakınlarını ziyaret etti

Milletvekili Çakırözer, şehit yakınlarını ziyaret etti
ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, şehit yakınlarına ziyarette bulundu. Tepebaşı Belediyesi'nin şehit ve gazi yakınları...

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, şehit yakınlarına ziyarette bulundu.

Tepebaşı Belediyesi'nin şehit ve gazi yakınları için verdiği kahvaltıya katılan Çakırözer, şehit ve gazi yakınlarının ekonomik ve sosyal haklarını iyileştirmeye yönelik kanun teklifini ailelere anlattı.

Kanun teklifinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde hazırlandığını belirten Çakırözer, "Sizlere bundan sonraki yaşamınızda en iyi hakların sağlanması için genel başkanımız bizzat bir kanun teklifi hazırlattı. Önce o, sonra hepimiz imzaladık ve Meclis'e verdik. İstenirse Meclis'ten bir günde çıkarılabilir. Bu konuda tüm partilere ortak sorumluluk bilinciyle hareket etme çağrısında bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

Etkinliğin ardından şehit yakınlarını evlerinde de ziyaret eden Çakırözer, burada yaptığı konuşmada ise "Şehit ve gazilerimiz bizim için her zaman onur kaynağı olmuştur ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. Onların yakınları olan sizler bizlere emanetsiniz. Sizlerin acısı bizim acımızdır. Her an yanınızdayız." diye konuştu.

Şehit annelerinin "Anneler Günü''nü de kutlayan Çakırözer, ziyaretlerinde şehit yakınları ve gaziler için hazırlanan kanun teklifinin içeriğini anlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.