Milletvekili Özdemir Ilgın'da

Milletvekili Özdemir Ilgın'da
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Ilgın'da vatandaşlarla bir araya geldi.AK Parti Konya il teşkilatının düzenlediği programla...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Ilgın'da vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Konya il teşkilatının düzenlediği programla ziyarete Mecidiye Mahallesi'nden başladıklarını belirten Özdemir, AK Parti olarak halkın ayağına gittiklerini söyledi.

Vatandaşların taleplerini dinlediklerini ifade eden Özdemir, "Bu ziyaretlerimiz davam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘ev ev, kapı kapı’ gezeceksiniz talimatını yerine getiriyoruz. 2019 seçimleri fevkalade önemli seçimler. Bu seçimlerin hazırlığını AK Parti şimdiden başlatmış bulunuyor. İnşallah bu güzel çalışmalar ile güzel sonuçlar alacağız." dedi.

Vatandaşların çay ikramından sonra Mecidiye Mahallesi'nden ayrılan Özdemir’in, Kapaklı, Reşadiye ve Argıthanı Mahallelerini de ziyaret edeceği belirtildi.

Ilgın ziyaretinde Özdemir'e, İlçe Başkanı Ali Erten, Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.