Uğur Özteke

Uğur Özteke

MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERİ SEVİYORUM

MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERİ SEVİYORUM

Bugün yine sizlerle farklı konu başlıkları ile birlikte olacağız.

MEHMET BAYIR VE KAZIM ÖZTOKLU’YA TEŞEKKÜR

Şehrimizde hızla yıldızlı otellerin sayısı artıyor. İnşallah yerli ve yabancı turist sayısı dahası Konya’da konaklayan insan sayısı da artar ki şehir kazanır. Bayır ailesi büyük bir fedakârlık ve risk alarak turizm sektörüne yöneldiler. Ve bu karar ile birlikte sektörün tecrübeli güler yüzlü mütevazı ismi Kazım Öztoklu ile anlaşarak işe koyuldular. İnşaatın başlamasından artık bugün hizmet veren otel konumuna gelinceye kadar insanlar ömürlerinden bir ömür verdiler. Dün güne Kazım Bey ve ekibinin basınla tanışma toplantısında idik. Otelin ve konseptini arkadaşlarımız haber sayfalarında genişçe vereceklerdir. Biz yine de bu otelin hem Bayır ailesine hem çalışanlarına hem de şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

PASOPORTÇULARIMIZIN HAKKINI TESLİM ETMELİYİZ

Polisin hangi birimde olursa olsun fedakarlığı yazarak filan anlatamayız. Biz işin sadece görünen yüzündeyiz. Görünmeyen yönünde ise çilekeş ve sessiz polislerimiz inanın para ile pulla yapılmayacak işleri yapıyorlar. Hele FETÖ’nün en büyük darbelerinden birini yiyen teşkilat onca elaman kaybına rağmen bir kişi üç kişilik çalışarak Devlet olgusuna leke getirmeden özveri içerisinde mesai veriyorlar. Dün bir okurumuzun pasaport konusundaki memnuniyetini dile getirmemiz bu servisteki arkadaşları o kadar memnun olmuşlar ki. Oysa ortada hiçbir abartı bile yoktu. Ama dedik ya bu insanlar bu kadar da gani gönüllüler. Bize bu servis çalışanlarının mutluluğu ulaştırıldığı zaman kendimizden utandık. Çalışana hakkını vermemiz bizim en büyük görevimiz. Ama yine aynı konuda aynı endişemi dile getiriyorum. Bir süre sonra pasaportlar Nüfus Müdürlükleri tarafından verilecek. İnşallah yeni uygulama ile çok güzel dönen bu tekere çomak sokulmamış olur.

ENERYA’YI DA TEBRİK ETMEK LAZIM

Havanın şekli birden değişince ısınmak aklımıza geldik. 10 önce sıcaktan güneşten of puf diyenler şimdi üşüyoruz demeye başladılar. İnsanoğlu tek kelime ile bu işte. Neyse havalar soğumaya başladı dedik ya şehirde şimdi insanlar GAZNET ya da şimdiki adı ile ENERYA çalışanlarına teşekkür etmeye başladılar. Durumu bize bildiren vatandaşlar adına bir dönem bizim de eleştirdiğimiz kurumun Genel Müdüründen en alt birimdeki çalışanlarına kadar herkese bu teşekkürü iletmek istiyoruz. 

MİLLİ GÖRÜŞ RUHU

Gazetecilik hayatımda Ankara yılları benim için ilk büyük tecrübe idi. Meclisinden Genelkurmay’a, Başbakanlıktan Cumhurbaşkanlığına görev yaptığım birimler inanın dünyamı değiştiriyordu. Gururla söylüyorum rahmetli Ecevit’in dışında Türk siyasetine damga vurmuş isimlerin hepsi ile çalıştım. İstanbul’da iken de şu anki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Başkanı olarak çalıştık.

Sevin sevmeyin, kabul edip etmeyin Türk siyasetinde lider unvanı almış isimlerin hepsini kabul etmek zorundayız. Başarılı lider olur başarısız lider olur. İktidar olmuş lider olur, iktidar görememiş lider olur, iktidar koltuğunun kenarından tutmuş lider olabilir. Ama lider liderdir.

İşte bu isimler arasında rahmetli Erbakan Hoca’yı tanıdığımı sandığım yıllarda hep Konya’dan bildiğim Milli Görüşçü arkadaşlarımı ya da büyüklerimi gözümün önüne getirirdim.

Milli Görüş bile Konya’da farklı Ankara’da farklı idi. Nedendir bilemem ben hep Konya’daki milli görüşçü dostlarımı daha yakın görmüşümdür.  

Durduk yerde Milli Görüş işi de nereden çıktı demeyin?

Dün bizim PUSULA WEB TV’deki Uğurlu Gündem’in konuğu Hennes Tour’un Genel Müdürü yani Avrupa Milli Görüş Teşkilatı kuruluşu olan bu birimin dost ismi Cengiz Dağdeviren ile birlikte olduk. Cengiz abi programa başlamaya 5 dakika kala dünyanın her yerindeki arkadaşları ile tek cümlelik bir paylaşım yaptı programı dünyanın dört bir yanından Milli Görüşçü dostlar aradı.

Ve dün bu ruha bir kez daha yürekten şapka çıkarttım.

Allah sizlerden rıza olsun. Sizler iyi ki varsınız.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Durmak, devrilmenin bir öncesidir

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?  

AVM’lerin oto parklarını sadece AVM müşterileri kullandığı zaman daha iyi ADAM oluruz.                

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR