Milli halterciler Avrupa Şampiyonası'na hazır

Milli halterciler Avrupa Şampiyonası'na hazır
- Büyük Erkekler Halter Milli Takımı'nın, 11-17 Nisan'da Norveç'te gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası için Çorum'da yaptığı kamp sona erdi- Milli Takım Teknik Direktörü Yılmaz:- "56, 62 ve 69 kiloda madalya şansımız var. Takım halinde ilk üçe girmeyi a

ÇORUM (AA) - Büyük Erkekler Halter Milli Takımı, 11-17 Nisan'da Norveç'te yapılacak Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını tamamladı.

Adana'daki ilk etap hazırlıklarının ardından Çorum'da çalışmaya başlayan Halter Milli Takımı'nın, yaklaşık bir aydır kentteki bir otelde sürdürdüğü kamp sona erdi.

Halter Milli Takımı Teknik Direktörü Mehmet Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek sporcuların belirlendiğini ifade ederek, "56 kiloda Gökhan Kılıç ve İsmet Algül, 62 kiloda Hurşit Atak ve Erol Bilgin, 69 kiloda Ahmet Turan Okyay ve Daniyar İsmayilov, 70 kiloda Sadettin Gedik, 94 kiloda İbrahim Arat şampiyonada mücadele edecek." diye konuştu.

Şampiyonada öncelikli hedeflerinin olimpiyat kotası kazanmak olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Sporcularımız da bu yönde çalışmalarını sürdürdü. 56, 62 ve 69 kiloda madalya şansımız var. Takım halinde ilk üçe girmeyi amaçlıyoruz. Tüm çalışmalarımız ve hazırlıklarımız tamamlandı. Artık yarışmanın başlamasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.