Minik Halterciler Kahramankazan’da Yarıştı

Minik Halterciler Kahramankazan’da Yarıştı
ANKARA (AA) - Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Minikler Ferdi Halter Şampiyonası Kahramankazan’da yapıldı. Mesleki ve Teknik Anadolu...

ANKARA (AA) - Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Minikler Ferdi Halter Şampiyonası Kahramankazan’da yapıldı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonundaki şampiyonaya 43 ilden 160 erkek ve bayan sporcu katıldı.

Kahramankazan Belediyesi ve Hacettepe Üniversitesinin katkılarıyla düzenlenen şampiyona üç gün sürdü. Şampiyonada sporcuların halter kaldırma başarılarının yanı sıra yapılan ölçümlerle kondisyon ve teknik becerileri de değerlendirdi.

Şampiyonada dereceye giren sporculara madalya verildi.

Halter Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Orhan Boltürk, şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, şampiyonanın renkli görüntülere sahne olduğunu belirterek, "Federasyon olarak amacımız, halter sporunu önce küçüklerden başlayarak toplumun çeşitli kesimlerine yaygınlaştırmaktır. Burada minik sporcularımızın hem kondisyonları hem de halterdeki teknik kabiliyetleri ölçüldü. Çocuklarımızın spordaki gelişmeleri sürekli takip edilecek." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.