Moda haftasındaki eğlenceler iptal

Moda haftasındaki eğlenceler iptal
İSTANBUL (AA) - Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul (MBFWI) ile The Core İstanbul kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan eğlence içerikli aktiviteler Ankara'daki...

İSTANBUL (AA) - Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul (MBFWI) ile The Core İstanbul kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan eğlence içerikli aktiviteler Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ile İstanbul Moda Akademisi’nin (İMA) ortak açıklamasında, bugün başlayan MBFWI ve The Core İstanbul'un 19 Mart Cumartesi günü sona ereceği bildirildi.

Açıklamada, bu iki organizasyonun tüm paydaşlarıyla birlikte Türk moda endüstrisinin ortak hedeflerine yürümeye devam edeceği ifade edildi.

Ankara'daki terör saldırısının ardından tüm Türkiye'nin bir kez daha kenetlendiği belirtilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Yüzbinlerce çalışanımız ve 20 milyar dolara koşan ihracatımız ile bugün her zamankinden daha fazla arzu ile tasarım, üretim ve ihracata odaklandık. MBFWI ve The Core İstanbul olarak Türk moda endüstrisini ihracat hedeflerine bir adım daha yaklaştırmak için tasarımcısından markasına, üreticisinden davetlisine kadar dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz. Yurt dışından gelecek satın alma heyetleri ile basın için sunum ve defile etkinliklerimizi programımız çerçevesinde aynen devam ettireceğiz. Program kapsamında yapılması planlanan eğlence içerikli diğer tüm aktiviteleri ise iptal ettik."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.