Muğla'da evinde ölü bulunan genç

Muğla'da evinde ölü bulunan genç
Yatağan ilçesinde 28 Şubat'ta evinde ölü bulunan Batuhan Öztemel'in, karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Yatağan ilçesinde 28 Şubat'ta evinde ölü bulunan 17 yaşındaki gencin, karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaşamını yitiren Batuhan Öztemel'in babası İsmail Öztemel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 17 yaşındaki oğlu Batuhan Öztemel'in evde ölü bulunmasıyla ilgili İzmir Kimya İhtisas Dairesi Toksikoloji Şubesince yapılan analiz raporunda, kanda alkol, uyuşturucu ve ilaç bulunmadığının, fakat yüzde 69 oranında karbonmonoksite rastlandığının yazıldığını söyledi.

Olayın ardından oğlunun ölümüyle ilgili çıkan dedikodulara da tepki gösteren Öztemel, oğlunun uyuşturucu kullandığı yönündeki iddiaların kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Çocuğun günahını aldılar. Bu rapor, çocuğumuzu temize çıkaracak." dedi.

Anne Hümayun Öztemel ise aynı gün 21 yaşındaki kızı Hurşide'nin de hastaneye kaldırıldığını ve kardeşinin öldüğünü 6 gün sonra öğrendiğini kaydetti. Olayın ardından çıkan dedikoduların kendilerini çok sarstığını anlatan Öztemel, "Oğlumuzun neden öldüğü hakkında her gün farklı bir dedikodu kulağımıza geliyordu. Kesin ölüm raporu gelene kadar, dedikodular oğlumu her gün bir kez daha öldürdü." diye konuştu.

Yatağan ilçesine bağlı Turgut Mahallesi'nde yaşayan Batuhan ve Hurşide Öztemel, 28 Şubat 2015'te sabah yataklarında hareketsiz halde bulunmuş, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, Batuhan Öztemel'in hayatını kaybettiği belirlemişti. Hurşide Öztemel ise hastanede tedavi altına alınmıştı. Olayın ardından Batuhan ve Hurşide Öztemel'in akşam yemeğinde yedikleri balıktan zehirlendikleri öne sürülmüştü.

Anne ve babanın da yediği yemekten alınan numunede zehirlenmeye neden olacak herhangi bir bulguya rastlanmamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.