Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 7. yılı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 7. yılı
Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin 7. yılı dolayısıyla Eskişehir Reşadiye Camisinde partililer tarafından mevlid programı düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin 7. yılı dolayısıyla Eskişehir Reşadiye Camisinde partililer tarafından mevlid programı düzenlendi.

Partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Namık Akdoğan AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 yıl önce yaşanan helikopter kazasında şehit düşen Muhsin Yazıcıoğlu, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, Erhan Üstündağ ve gazeteci İsmail Güneş'e Allah'tan rahmet dileyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Akdoğan, ilk kez 1987 yılında Rahmetli Yazıcıoğlu ile tanıştıklarını söyleyerek şöyle konuştu:

"Başkanımızla ilk tanışmam 1987 yılında Mamak'ta gerçekleşti. O günden sonra da vefat ettiği güne kadar hep beraberdik diyebilirim. Sayın Yazıcıoğlu bizim dertlerimizle dertlenir, sevincimizi paylaşırdı. Bu geçen 7 yıl içerisinde kendisinin yokluğunu hem siyasi alanda hemde bir ağabeyimizi kaybetmiş olmamızdan ötürü tüm ruhumuzla hissediyoruz. Ailesine ve sevenlerine tekrar başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Umuyorum ki mekanı Peygamber Efendimizin yanıdır."

Mevlid programı misafirlere pilav ikramıyla sona erdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.