"Muhtarlığı Da En İyi Şekilde İfa Ediyoruz"

"Muhtarlığı Da En İyi Şekilde İfa Ediyoruz"
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Kolları Başkanı Hava Rendeci:- "Cumhuriyetimizin kadınlarımıza tanıdığı imtiyazlar sayesinde, her alanda başarı öyküsü yazan bizler, kutsal bir müessese olan muhtarlık görevini de en iyi şekilde ifa etmenin mutluluğu

SAMSUN (AA) - Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Kolları Başkanı Hava Rendeci, "Cumhuriyetimizin kadınlarımıza tanıdığı imtiyazlar sayesinde, her alanda başarı öyküsü yazan bizler, kutsal bir müessese olan muhtarlık görevini de en iyi şekilde ifa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Rendeci, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla AA muhabirine yaptığı açıklamada, devletin şefkat elinin vatandaşa dokunuşunda, muhtarların önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.

Muhtarların cumhuriyet ve demokrasinin teminatı olduğunu belirten Rendeci, "Cumhuriyetimizin kadınlarımıza tanıdığı imtiyazlar sayesinde her alanda başarı öyküsü yazan bizler, kutsal bir müessese olan muhtarlık görevini de en iyi şekilde ifa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." ifadesini kullandı.

Türkiye genelinde 674 kadın muhtarın görev yaptığına işaret eden Rendeci, her gün devletin şefkatini vatandaşa yansıtmak adına çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Rendeci, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız destek ile kadın muhtarlar, yapılan çalışmalarla her geçen gün vatandaşlarımızın gönlünde taht kurmaya devam etmektedir. Yaşadığımız mahalle ile dertlenip, mahalle ile gülen kadın muhtarlarımızın üstlendiği görev, vatanımıza bağlılığımızın en temel göstergesidir. Açıkta olan, aç kalan, derdi olanların ilk uğrak kapısı olan bizler, sadece mahalle insanımıza değil, sokak hayvanlarımızın barınmasına kadar yaşamımıza ait tüm değerlere topyekun sahip çıkıyoruz. Başta kadın muhtarlarımız olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyorum."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.