Multinet Up'tan Şirketlere "Terzi Usulü" Çözümler

Multinet Up'tan Şirketlere "Terzi Usulü" Çözümler
İSTANBUL (AA) - Multinet Up, işyerinde çalışanlarına yemek kartı olanağı sunarken, aynı zamanda dinamik çalışma yapısı ve gereksinimlerine uygun hizmet...

İSTANBUL (AA) - Multinet Up, işyerinde çalışanlarına yemek kartı olanağı sunarken, aynı zamanda dinamik çalışma yapısı ve gereksinimlerine uygun hizmet almak isteyen müşterilerine özgün bir çözüm paketi hazırladı.

Multinet Up'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, kendi bünyesinde yarattığı yenilikçi finansal teknolojilerle kurum ve kuruluşlara, onların çalışanlarına ve tüketicilere değer yaratan çözümler tasarlamaya devam ediyor.

İş ortaklarına sunduğu yemek giderlerinden hediye kartına, araç kiralamadan akaryakıta, uçak biletinden kargo ihtiyacına kadar tüm gereksinimleri için terzi usulü çözümler üreten Multinet Up, müşterileri için özgün bir çözüm paketini hizmete sundu.

Bu çözümle, şirketin genel müdürlük binasına saat 10:00 ile 16:00 arasında giriş yapan çalışanların yemek bedelleri günlük olarak anında hesaplarına yansıyor. Bu yemek bedelleri, şirketin belirlediği üye restoranlarda geçerli oluyor. Bu saatler arasında giriş yapmayan çalışanların kartlarına ise yükleme yapılmıyor.

Multinet Up, bu sistemin entegrasyonunu bir hafta içinde gerçekleştirdi. Müşterinin turnike sistemleri ile Multinet inventiv'in geliştirdiği yeni nesil mobil cüzdan MultiPay arasında entegrasyon yapıldı ve online yüklemelerin bu şekilde kullanıcılar tarafından anlık olarak uygulama üzerinden takip edilmesi sağlandı.

Multinet Up Üst Yöneticisi (CEO) Demirhan Şener, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Müşterilerimiz için değer yaratan bir finansal teknoloji çözüm ve hizmet şirketiyiz. Onların kurumsal bütün ihtiyaçlarını, tam istedikleri gibi karşılamak temel önceliğimizdir. Bir müşterimizin isteği üzerine hayata geçirdiğimiz bu uygulama da bu yetkinliğimizin güzel bir örneği oldu. Çalışmalarımızı aynı hizmet anlayışı ile sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.