MUSTAFA KAVUŞ, 2 GÜNDE 19 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

MUSTAFA KAVUŞ, 2 GÜNDE 19 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ
Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmaları kapsamında teşkilat mensuplarıyla birlikte; 2 günde 19 mahalleye ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle sakinleriyle biraraya gelerek istişarelerde bulunan Mustafa Kavuş, 31 Ma

Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı ve teşkilat mensuplarıyla birlikte; Bayat, Kayhüyük, Sarıkız, Karaağaç, Kavak, Çukurçimen, Yeşiltekke, Kayalı, Kumralı, Klistra, İlyasbaba, Evliyatekke, Botsa, İkipınar, Yeşildere, Kayadibi, Sadıklar, Çomaklar ve Hatunsaray Mahalleleri olmak üzere 2 günde 19 Mahalleye ziyaret gerçekleştirdi. Kavuş ve beraberindekiler vatandaşlarla sohbet ederek, talepleri dinledi.  
 

Mahalle ziyaretleri ardından değerlendirmelerde bulunan Mustafa Kavuş, “Seçim çalışmalarımız kapsamında ana kadememiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile birlikte; vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Yasası öncesi köy olan, yasanın hayata geçmesiyle birlikte mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerimize ziyaret gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin önerilerini ve görüşlerini dinledik. Sorumluluğumuzun farkındayız. Geleceğimize değer katacak ‘Bizim Meram’ için çalışmalar yapacağız” dedi.
   

 Yeni mahalle statüsü kazanan eski köy bölgesinde yaşayanlar için gerekli projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Mustafa Kavuş, “İlçe merkezine uzak olan mahallelerimizin genel olarak geçim kaynaklarının tarım ve hayvancılık olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda seçimden sonra yapacağımız projelerde kırsal alandan şehirlere doğru gerçekleşen göç hareketini azaltmayı bir yandan daha verimli ürünler üretilip bir yandan da çiftçimize ve şehir ekonomisine katkı sağlayacak çalışmaları hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Seçimlerin başarıyla sonuçlanmasıyla birlikte, mahallelerimizin temel ihtiyaçlarını gidermek için biran önce çalışmalara başlamak istiyoruz” diye konuştu.

‘Ziyaretlerimiz kapsamında bir araya geldiğimiz hemşerilerimize 3 şeyin sözünü veriyorum’ diyen Mustafa Kavuş, sözlerine şöyle devam etti: “Hemşehrilerim beni sürekli çalışırken, çabalarken ve koştururken görecekler. Belediyeyi ilgilendirmeyen fakat başka kurumları ilgilendiren konuların da, takipçisi olacağız. Son sözüm ise, her zaman vatandaşlarımızın arasında olacağız.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.