Nazif Karlıer güven tazeledi

Nazif Karlıer güven tazeledi
Eğitim Bir-Sen Konya Şubesinin 6. Olağan Genel Kurulu Bayır Diamond Otel'de gerçekleştirildi. 3 liste ile girilen seçimde delegelerin oyunun yüzde 50'sinden fazlasını alan mevcut başkan Nazif Karlıer, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Genel Kurulda konuşan Eğitim Bir-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Nazif Karlıer, geçmiş dönemde yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Sendika olarak büyük bir sorumluluğa sahip olduklarını hatırlatan Başkan Karlıer, Konya'daki üye sayılarını artırdıklarını, haksızlık karşısında da susmadıklarını ve üyelerinin hakkını sonuna kadar savunduklarını ifade etti. Genel kurulun kardeşlik ortamında geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karlıer, daha sonra şunları söyledi: "Konya'nın en büyük sendikasıyız. Sorumluluğumuzun farkındayız. Büyük bir aileyiz. Şahsıma ve yönetimime verilen görevi layıkı ile yerine getirebilmenin mücadelesi içinde olacağız.Geçmiş dönemde olduğu gibi yine üyelerimizin hakkını savunacağız. Mesleğimizin itibarına zarar vermek isteyenlere karşı onurlu mücadelemiz hız kesmeden devam edecek. Bu anlamda 'Sen, ben' zihniyetinden uzak, 'biz' eksenli bir yapı içinde çalışacağız. Şu bilinsin ki, kazanan şahıslar değil; yine sendikamız olmuştur."

Eğitim Bir-Sen yönetimi ise şu isimlerden oluştu: "Şube Başkanı Nazif Karlıer, Başkan Vekili Harun Koçaker, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Galip Bilgili, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı M. Aziz Anik, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömerül Faruk Balkı, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Özdemir ve Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Vedat Ay."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.