NEÜ’DE DIŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

NEÜ’DE DIŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından görevlendirilen dış değerlendirme takımının değerlendirme toplantısı Necmettin Erbakan Üniversitesi Morfoloji ek binasında gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak, “ YÖK aldığı bir kararla üniversitelerin kalite açısından zenginleştirilmesi, daha kaliteli işler çıkarılması açısından bir takım formatla üniversiteleri sınıflandırarak daha nitelikli bilgi üretmesi yapılabilmesi anlamında bir takım çalışmalar gerçekleştiriyor. Üniversiteleri hem iç hem dış değerlendirme sürecinden geçiriyor ve bu anlamda üniversitelerin bir nevi fotoğrafı çekiliyor. Bu noktada bizim üniversitemizin de yapmış olduğu kendi iç çalışmasına ilaveten aramızda bulunan değerli hocalarımızın eşliğinde 2 buçuk günden bu yana üniversitemizin eğitim- öğretim yönünden, öğrenci kalitesi yönünden, araştırma geliştirme alt yapısı yönünden üniversitemizi incelediler ve bir rapor hazırladılar. Bu değerlendirme bir teftiş değildir,3. bir göz tarafından üniversitemiz incelenerek bizim hakkımızdaki objektif değerlendirmeler yapılarak bize yol gösterecek. Biz bu değerlendirmeyi çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Ebrar Küçükakın

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.