Nevşehir'den kısa kısa

Nevşehir'den kısa kısa
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü tarafından yıl sonu sergisi açıldı- MHP Merkez İlçe Başkanlığına Mustafa Ceviz atandı- Nevşehir Devlet Hastanesindeki bazı polikliniklerde mesai saati dışında da hizmet v

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

Üniversite yerleşkesindeki Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışını Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç gerçekleştirdi.

Seramik ve temel el sanatı işlerinden oluşan sergiyi gezen Kılıç ve öğretim görevlileri, eserleri inceleyerek tasarımcı öğrencilerden bilgiler aldı.

Sergi, 9 Mayıs'a kadar gezilebilecek.

- MHP Merkez İlçe Başkanlığına atama

MHP Merkez İlçe Başkanlığına Mustafa Ceviz atandı.

MHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Nevşehir MHP Merkez İlçe Başkanı ve yönetiminin genel merkez tarafından 18 Nisan 2016 tarihinde feshedildiği hatırlatıldı.

Ceviz'in yeni yönetimi en kısa sürede oluşturmak için çalışmalara başladığı belirtilen açıklamada, parti içinde çeşitli görevlerde bulunmuş ve bugüne kadar başarılı çalışmalarda bulunmuş kişilere teşekkür edildi.

- Nevşehir Devlet Hastanesinde mesai dışı poliklinik hizmeti

Nevşehir Devlet Hastanesindeki bazı polikliniklerde mesai saati dışında da hizmet verileceği bildirildi.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammet Çömçe, yaptığı yazılı açıklamada, Göz ve Kulak Burun Boğaz polikliniklerinde 17.00-22.00 saatlerinde hizmet verilmeye başlandığını kaydetti.

Çömçe, "Halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla başlatma kararı aldığımız mesai sonrası hizmetler aynı polikliniklerde cumartesi günleri de verilecek." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.