Nevşehir'den Kısa Kısa

Nevşehir'den Kısa Kısa
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de çok sayıda gümrük kaçağı cep telefonu ve aksesuarları ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de çok sayıda gümrük kaçağı cep telefonu ve aksesuarları ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda M.T. isimli şahsın üstünde ve aracında 101 faturasız gümrük kaçağı cep telefonu, 277 şarj aleti, 593 şarj kablosu, 68 kulaklık ele geçirildi.

Hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan yasal işlem yapılan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

- Otomobilden hırsızlık yapan kişi tutuklandı

Hacıbektaş ilçesinde ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir aracın bagajından 6 bıçak çalan şahıs yakalandı.

Kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından yakalanan U.U, suçunu itiraf ederek çaldığı bıçakları evine sakladığını söyledi.

Zanlı Hacıbektaş Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- İş yerinden hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Nevşehir'in 2000 Evler Mahallesi'ndeki iş yerinden hırsızlık yaptığı öne sürülen kişi yakalandı.

Güvenlik kamerası görüntülerinden yapılan incelemede bisiklet ve elinde poşet ile iş yerinden uzaklaştığı tespit edilen H.İ.Ç, Hüdaverdi Cami yakınlarında yakalandı.

Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada, şahıs iş yerindeki çelik kasayı açmadığı, sadece bisikleti aldığını beyan etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, denetimli serbestlik kararı ile serbest bırakıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.