Neymar'dan özür

Neymar'dan özür
Brezilyalı milli futbolcu Neymar, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından yaptığı hakaret içerikli paylaşımı sonrası taraftarlarından özür diledi

Brezilya'nın Peru'ya 1-0 yenilerek Copa America'ya grup aşamasında veda etmesinin ardından sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından takımını öven Neymar, bazı Brezilyalı taraftarlara ise hakaret içerikli ifadeler kullanmıştı.

Daha sonra yeniden mesaj yazan Barcelonalı yıldız, önceki ifadelerinden dolayı pişmanlık duyduğunu belirterek, "Kırdığım herkes için çok özür dilerim. Elimden gelen tek şey bu. Peru maçının hemen sonrasında elendiğimiz için büyük hayal kırıklığı yaşamıştım ve kızgınlığımı o sözlerle dile getirdim." şeklinde görüşünü belirtti.

Maçın ardından taraftarlar arasında ufak bir grubun kendisine aşırı tepki gösterdiğini belirten 24 yaşındaki futbolcu, bu nedenle sinirlerine hakim olamadığını da vurguladı.

Bu sene 100. yıl şerefine ABD'de düzenlenen 45. Copa America'ya şampiyonluk parolasıyla katılan Brezilya, 1987'den sonra tarihinde ikinci kez turnuvaya grup aşamasında veda etmişti. Karşılaşmanın ardından Brezilya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dunga'nın görevine son verilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.