Niğde'de Ana Sınıfı Öğrencileri Fidan Dikti

Niğde'de Ana Sınıfı Öğrencileri Fidan Dikti
NİĞDE (AA) - Niğde’de Abdulhamit Han Ortaokulu ana sınıfı öğrencileri, "ağaç sevgisi etkinlikleri" kapsamında fidan dikti.Her öğrencinin üç fidan...

NİĞDE (AA) - Niğde’de Abdulhamit Han Ortaokulu ana sınıfı öğrencileri, "ağaç sevgisi etkinlikleri" kapsamında fidan dikti.

Her öğrencinin üç fidan diktiği etkinlikte konuşan okul müdürü Ramazan Koyuncu, çocuklara ağaçları sevdirmek için ana sınıfı öğrencilerine yönelik fidan dikme etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilerin çevreye karşı daha duyarlı olmasını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Koyuncu, şunları kaydetti:

“Minik öğrencilerimize ağaç sevgisini anlattık ve bugün de fidan dikerek uygulamalı olarak görmelerini sağladık. Öğretmen ve velilerinin yardımı ile fidanlarını diken ana sınıfı öğrencileri okullarının bahçesine fidan dikmenin mutluluğunu yaşadı.Özellikle ana sınıfı öğrencilerine daha küçükken eğitim alacakları için fidan dikmenin önemini öğrenmeleri, gelecekte kendileri ve yaşadıkları bölge açısından büyük bir kazanım olacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.