Numune Hastanesine giden yollara düzenleme

Numune Hastanesine giden yollara düzenleme
Yeni yapılan Numune Hastanesi’ne gitmek istiyorsunuz ama bir türlü gidemiyorsunuz. Bu haberimizi mutlaka okuyun o zaman. Numune Hastanesi’ne ulaşım nasıl sağlanacak?

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) genel kurul kararı çerçevesinde yapımı tamamlanan ve hizmete giren Numune Hastanesi’nin bağlantı yolların trafik akış planı belirlendi.

UKOME kararı çerçevesinde hastaneye araç ve yaya erişimlerinde muhtemel olumsuzlukların önlenerek hastane kompleksine ulaşımın kolaylaştırılması adına şu kararlar alındı:

SOLA DÖNÜŞLER VE YASAKLAR

A. Hilmi Nalçacı, Ulaşbaba ve Rauf Denktaş Caddeleri kavşağındaki sol dönüşlerindeki yasak kaldırılacak.

Buna karşın A. Hilmi Nalçacı Caddesi istikametinden Ulaşbaba ve Rauf Denktaş Caddeleri istikametine yapılacak sol dönüşler yasaklanacak. Rauf Denktaş ve Ulaşbaba Caddeleri istikametinden Nalçacı Caddesi istikametine yapılacak sol dönüşler ise serbest bırakılacak.

1-176.jpg

TEK YÖN UYGULAMASI

Gördes Sokağın Ulaşbaba Caddesinden A. Hilmi Nalçacı Caddesi, Yeşil Sokağın A. Hilmi Nalcacı Caddesinden Ulaşbaba Caddesi, Akif Çelebi ve Şahin Ağa Sokakların A. Hilmi Nalçacı Caddesnden Rauf Denktaş Caddesi, Nişantaş Sokağın ise Rauf Denktaş Caddesinden A Hilmi Nalçacı Caddesi istikametinde tek yön uygulaması

Bereketoğlu Sokağın Hastane Caddesi istikametinden Nalçacı Caddesi istikametine tek yön yapılacak.

2-159.jpg

PARK YASAĞI

Akif Çelebi, Şahin Ağa, Yeşilbahar, Gördes ve Nişantaş Sokakları’nda park yasağı uygulanacak.

3-133.jpg

ORTA REFÜJ AÇIKLIĞININ KAPATILMASI

Ulaşbaba Caddesi üzeri Hastane Caddesi kesişimindeki orta refüj açıklığı kapatılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum