Nur Yerlitaş'ın aldığı karar herkesi şok etti!

Nur Yerlitaş'ın aldığı karar herkesi şok etti!
Bu Tarz Benim yarışmasının olay yaratan jürisi Nur Yerlitaş Metallica'nın şarkısında yaptıkları sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Ünlü modacı yaşadığı yoğunluktan uzaklaşmak için İtalya'ya gitti.
Bu Tarz Benim' yarışmasının jüri üyelerinden Nur Yerlitaş, yanına kız kardeşini de alarak İtalya tatiline çıktı.
 
"HER ŞEYDEN ÇOK YORULDUM"
 
Instagram'da 'Biraz uzaklaşmak' notuyla paylaştığı fotoğraf, Yerlitaş'ın takipçileri arasında merak uyandırdı. Ünlü modacı bu tatille ilgili şöyle konuştu: "Sosyal medyada Nurella diye fenomen olmamdan tutun da TV'de çalıştığım program ve atölyedeki iş yoğunluğuma kadar; her şeyden çok yoruldum. Çok ağır tempoda çalışıyorum. İtalya'da bir hafta kalacağım. Bu hava değişikliğinin bana iyi geleceğini umuyorum. Aynı zamanda modayla ilgili gözlemlerde bulunacağım. Merak edenler için; TV'deki işimi de bırakmış değilim."Bu Tarz Benim'de jüri üyesi Nur Yerlitaş, programın açılışını Metallica'nın Nothing Else Matters şarkısıyla yaptı. Fonda çalan şarkıya el hareketleriyle eşlik eden Yerlitaş, ilginç görüntülere neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.