Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
Operasyonlarda çekilen fotoğraflarda, terör örgütü üyelerinin tuzakladığı el yapımı patlayıcılar ile vatandaşların evlerini saldırı amacıyla nasıl kullandıkları gözler önüne seriliyor

ANKARA (AA) - Terör örgütüne yönelik operasyonların sürdürüldüğü Mardin'in Nusaybin ilçesinde çekilen fotoğraflarda, terör örgütü üyelerinin tuzakladığı el yapımı patlayıcılar ile vatandaşların evlerini saldırı amacıyla nasıl kullandıkları gözler önüne seriliyor.

Nusaybin şehir merkezinde yürütülen terör operasyonu devam ediyor.

Bölgede 31 Mart ve 1 Nisan'da çekilen fotoğraflarda, bölücü terör örgütü mensupları tarafından hazırlanan çok sayıda farklı el yapımı patlayıcı tipi görülüyor. Bu el yapımı patlayıcıların evlerde halıların altına ya da zemine basma düzeneği kurularak yerleştirildiği fotoğraflara yansıyor. Güvenlik güçlerinin bu patlayıcıları nasıl imha ettiği de fotoğraflarda yer alıyor.

Fotoğraflarda ayrıca teröristlerin, evlerin bodrum katlarında kendileri için oluşturdukları yaşam alanları ve burada ele geçirilen muhtelif yaşam malzemeleri ile vatandaşların evlerini saldırı amacıyla nasıl kullandıkları görülüyor.

Öte yandan, operasyona katılan askerlere yurdun çeşitli yerlerinden destek mektupları da gelmeye devam ediyor.

Ordu, Kocaeli, Balıkesir, Sakarya ve Tekirdağ'daki öğrenciler, yazdıkları duygu dolu mektuplarla Nusaybin'de görev yapan askerlere moral desteği oluyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.