O kazada ölenler toprağa verildi

O kazada ölenler toprağa verildi
Konya'da dün meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 4'ü öğrenci 5 kişi son yolculuklarına uğurlanıyor

Konya'da öğrenci servisi ile minibüsün çarpışması sonucu ölen 5 kişiden 2 öğrencinin cenazesi, toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden öğrencilerden Hasibe Vadioğlu ve Ahmet Vadı'nın cenazesi, Gödene Mahallesi Merkez Camisi'ne getirildi.

Öğrencilerin yakınları ve okul arkadaşlarının, sürekli gözyaşı döktü. Öğrencilerin anne ve babalarını, yakınları teselli etmeye çalıştı. Burada Konya İl Müftüsü Ali Akpınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından öğrencilerin cenazeleri mahalledeki Aşağı Mezarlık'ta defnedildi.

Cenaze törenine, Konya Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, öğrencilerin aileleri ve arkadaşları ile okul yöneticileri katıldı.

Kazada hayatını kaybeden öğrencilerden Rabia Sahra ve Fatma Yeniay'ın, öğle namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Beybes Mahallesi'nde Adem Ovalı idaresindeki 42 C 0312 plakalı okul servisi ile İhsan Felek'in kullandığı 42 BZF 80 plakalı minibüs, kavşakta çarpışmıştı.

Sürücü Ovalı ile aynı araçtaki Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Fatma Yeniay (11), Hasibe Vadioğlu (11) ve Rabia Sahra (11) olay yerinde, Ahmet Vadı (11) da tedavi gördüğü Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.