‘OF’ ÇEKTİRELİM

‘OF’ ÇEKTİRELİM
Ligde son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Anadolu Selçukspor, bugün Ofspor deplasmanında da aynı başarıyı elde ederek seriyi sürdürebilme peşinde.

Ligde son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Anadolu Selçukspor, bugün Ofspor deplasmanında da aynı başarıyı elde ederek seriyi sürdürebilme peşinde. Tek düşüncesinin kazanmak olduğu maçta yeşil-beyazlılarda sakat Seddar Karaman ile cezalı Özkan Taştemur dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 13. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, bugün deplasmanda Ofspor’a konuk oluyor. Son haftalarda üst üste aldığı 3 puanlarla çıkışa geçen yeşil-beyazlılar, galibiyetlerin verdiği moralle zorlu Karadeniz deplasmanına çıkıyor. Temsilcimiz, ligde son sırada yer alan ve 8 haftadır galip gelemeyen Ofspor’u da mağlup ederek yoluna devam etmek amacında.

PAROLA 3 PUAN

Ofspor maçının hazırlıklarını hafta boyunca yoğun bir şekilde yapan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Cenk Özcan, zorlu maç öncesi oyunculara gereken taktikleri verdi. Tek düşüncelerinin galibiyet üzerinde olduğunu belirten genç teknik adam, sahaya yansıtılan yeni sistem ile de futbolculara yeniden bilgiler verdi. Mücadele gücünün yüksek olduğu bir maç beklediğini ifade eden Özcan, “Buraya kazanmak için geldik. Rakibimize saygı duyuyoruz ancak galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Mücadele anlamında da iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Umarım gülen taraf biz olur ve Konya’ya 3 puanla döneriz” diye konuştu.

2 ÖNEMLİ EKSİK

Yavru Kartal’da Ofspor maçı öncesi eksik oyuncuları bulunuyor. Sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Seddar Karaman ile cezalı Özkan Taştemur, bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Ofspor ile Anadolu Selçukspor arasında Of İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Zorlu mücadelede Tugay Kaan Numanoğlu, Mehmet Kağan Bingül ve Serdar İla hakem üçlüsü yönetecek. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.