Öğrenciler sosyal medyadan "kar tatili" istedi

Öğrenciler sosyal medyadan "kar tatili" istedi
AKSARAY (AA) - Aksaray’da etkili olan kar yağışının ardından tatil kararı bekleyen öğrenciler sosyal medyadan Vali Aykut Pekmez'e gülümseten mesajlar...

AKSARAY (AA) - Aksaray’da etkili olan kar yağışının ardından tatil kararı bekleyen öğrenciler sosyal medyadan Vali Aykut Pekmez'e gülümseten mesajlar yolladı.

Pazar günü etkisini arttıran yağış ile Vali Pekmez'in sosyal medya hesaplarına mesaj atan yüzlerce öğrenci, tatil kararı verilmesi için gülümseten mesajlar yolladı. Vali Pekmez ise öğrencilerin mesajlarını takipçileri ile paylaştı.

Öğrencilerin sosyal medyadan gönderdiği mesajlardan bazıları ise "Öle bir vali düşünün öğrencilere hiç kıyamaz onları kendi evlatları gibi sever, kar yağdı mı hemen tatil yapar Vali baba", "Aykut Pekmez diye yazılır ADAM diye okunur. Bi tatil be Vali amca", "Hadi be yoluna kurban olduğum ver şu tatili yarın 2 tane yazılı var Allah çarpsın." şeklinde oldu.

Vali Pekmez ise kar yağışı ile buzlanma ve olumsuz hava koşullarını değerlendirip tatil ile ilgili kararın verildiğini, pazartesi günü okulların il genelinde tatil edildiğini duyurması üzerine öğrenciler, sosyal medyadan "Aykut Pekmez kurban olduğum canını yediğim", "Aykut Pekmez sana baba diyebilir miyim?", "Aksaray'ımızın gururu ayağına nazar değmesin canım valim" mesajlarını attı.

Vali Pekmez ise daha sonra öğrencilerin tatilini kitap okuyarak değerlendireceklerini umduğunu belirttiği paylaşımda bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.