Öğrencilerden "Çevre Dostu Ol Projesi"

Öğrencilerden "Çevre Dostu Ol Projesi"
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencileri "Çevre Dostu Ol Projesi" kapsamında çevre temizlik çalışması yaptı. İngilizce öğretmeni...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencileri "Çevre Dostu Ol Projesi" kapsamında çevre temizlik çalışması yaptı.

İngilizce öğretmeni Hacer Pınarbaşı önderliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan projesi kapsamında Aydınlıkevler Mahallesinde temizlik etkinliği düzenledi.

Öğretmen Pınarbaşı, İngilizce dersi ünite etkinlikleri dolayısıyla düzenlenen projesinin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ve bu kapsamda temizlik çalışmasının devam edeceğini söyledi.

Pınarbaşı, "Çevremizi korumak ve gelecek nesillerimize sağlıklı, yaşanabilir bir ortam bırakmak projemizin amacıdır. Çevremizi kirletmeden faaliyetlerimizi yürütürsek evsel ve sanayi atıklarının çevreye zarar vermeden imhasını sağlayabilirsek bu proje amacına ulaşacaktır. Öğrencilerimize ve öğretmenimize duyarlılıklarından ve katılımından dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.