Öğrencilerden Halepliler'e yardım

Öğrencilerden Halepliler'e yardım
SİVAS (AA) - Sivas Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencileri Halepliler için topladıkları 850 lirayı Belediye Başkanı Sami Aydın'a...

SİVAS (AA) - Sivas Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencileri Halepliler için topladıkları 850 lirayı Belediye Başkanı Sami Aydın'a teslim etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencileri harçlıklarından topladıkları 850 lirayı Halepliler'e göndermek üzere öğretmenleri Yücel Budak ile Belediye Başkanı Sami Aydın'a teslim etti.

Öğrencilerin yaptıkları bu anlamlı yardımın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Budak, "Öğrencilerimiz kendi aralarında 700 lira toplamışlardı. Bir vatandaşımızın da 150 lira desteği ile bu para 850 liraya çıktı. Topladığımız yardım paralarımızın, soba ve battaniye olarak Halep'teki kardeşlerimize ulaşmasını istiyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın, "Gazi Osman Paşa İlkokulu öğrencilerine samimi içten gelen yardımdan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu yaştaki çocukların bu yardımı yapmaları her şeyin ötesinde takdire şayan bir durum. Böyle bir gençliği yetiştirdiğiniz için şahsınız nezdinde tüm hocalarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Yardımınızı battaniye ve soba yardımı olarak oraya ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.