Okçular Başkan Çelik'i Ziyaret Etti

Okçular Başkan Çelik'i Ziyaret Etti
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş.'nin okçuları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş.'nin okçuları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Samsun İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde 108 kulüpten 875 sporcunun katılımıyla yapılan şampiyonada Gizem Elmaağaçlı, Büşra Nur Gürlek ve Tuğçe Erciyes’ten oluşan Spor A.Ş. Gençlik ve Spor Kulübü Makaralı Büyük Bayan Takımı Türkiye Şampiyonu, Egemen Uslu, Mert Kaya ve Mustafa Dinçel’den oluşan Makaralı Genç Erkek Takımı ise Türkiye ikincisi oldu.

Şampiyonada ayrıca, Büşra Nur Gürlek bireysel atışlar sonucunda da Türkiye şampiyonu olma başarısını gösterdi. Spor A.Ş'nin başarılı okçuları kupa ve madalyaları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Alınan kupa ve madalyalardan dolayı sporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, "Kocasinan Belediye Başkanı olduğumda vaatlerim arasında okçuluk da vardı. Okçuluğa önem vereceğimizi belirtmiş, en kolay Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonu çıkaracağımız branşın okçuluk olduğunu söylemiştim. Okçuluğun geleneksel sporumuz olması nedeniyle de bu branşa desteğin önemli olduğunu belirtmiştim. Sporcularımız bu sözlerimin gerçekliğini uygulamalı olarak gösteriyor ve katıldıkları şampiyonalardan madalyalarla dönüyorlar." dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.