Okul kütüphanesine kitap yardımı

Okul kütüphanesine kitap yardımı
ÇANKIRI (AA) - Ortalılar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından okul kütüphanelerine kitap yardımında bulunuldu. Dernek tarafından Orta...

ÇANKIRI (AA) - Ortalılar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından okul kütüphanelerine kitap yardımında bulunuldu.

Dernek tarafından Orta ilçesi Yıldırım Beyazıt Çok Programlı Lisesi Kütüphanesine bin 100 kitap, Şehit Uhud Kadir Işık Anadolu Lisesi Kütüphanesine 100 Kur'an-ı Kerim, 100 Kur'an-ı Kerim meali ve 120 siyer kitabı hediye edildi.

Dernek Başkanı Yunus Yarımkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak istediklerini ifade etti.

Okul kütüphanelerinin öğrenciler için çok önemli olduğunu belirten Yarımkaya, "Öğrencilerin okuması çok önemli. Eğitim konusunda farkındalık oluşturmak ve okumanın önemini vurgulamak adına okul kütüphanelerine kitap hediye ettik." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.