Ömer Ali coştu bir kere

Ömer Ali coştu bir kere
Torku Konyaspor’un son haftalardaki en formda ismi olan ve oynadığı son üç maçta da fileleri havalandıran Ömer Ali Şahiner kendini buldu.

Torku Konyaspor’un son haftalardaki en formda ismi olan ve oynadığı son üç maçta da fileleri havalandıran Ömer Ali Şahiner kendini buldu. Yeşil-beyazlı forma altında üçüncü sezonunu geçiren Ömer Ali, geride kalan dönemde çok fazla ön plana çıkamamıştı. Djalma Campos’un sakatlığının ardından lige as kadroda başlayan Ömer Ali, iyi çalışmasının ödülünü topluyor. Bu sezon 7 lig ve 2 kupa maçında forma giyip 593 dakika sahada kalan Ömer Ali Şahiner, son haftalarda gol ve asistleriyle öne çıkan isim oldu. Altay ile oynanan maçta turu getiren golü atan ardından Karabük’e attığı son dakika golüyle temsilcimize kritik bir galibiyet kazandıran Ömer Ali, deplasmanda 3-2 kaybedilen Trabzon maçında da sahanın iyilerinden birisi olarak dikkat çekmiş ve bu maçı da boş geçmemişti.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın da çalışmalarda yakından ilgilendiği yetenekli oyuncu hedefini Torku Konyaspor’a daha fazla katkı sağlayarak milli takım yolunu açmak olarak belirledi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.