Ömür Gedik Öğretmenleri Unutmadı!

Ömür Gedik Öğretmenleri Unutmadı!
Ömür Gedik öğretmenler gününde Çukurova Üniversitesi’nde sahneye çıktı. Kendisini izlemeye gelen öğretmenler ve.. öğrencilere keyifli anlar yaşattı..

Ömür Gedik öğretmenler gününde Çukurova Üniversitesi’nde sahneye çıktı. Kendisini izlemeye gelen öğretmenler ve.. öğrencilere keyifli anlar yaşattı..Detaylar haberde

ömür-gedik-biyografi-2

 

Adana Belediyesi’nin düzenlediği aktivite kapsamında Çukurova Üniversitesi’nde sahneye çıkan Ömür Gedik’e Adana Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşlik etti.
Bandoyla birlikte ifade ettiği marşlarlarla büyük alkış toplayan Gedik’e geceye katılan öğretmenler ve öğrenciler de eşlik etti. Kendisini izlemeye gelen emekli öğretmen babası Abdullah Timur Ülküer’i sahneye alan şarkıcı babasının nezdinde tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.
Ömür Gedik:”Bugün başta ilk öğretmenim babam olmak suretiyle bütün öğretmenlerimiz için sahnedeyim, onlara çok şey borçluyuz, hepsinin ellerinden öpüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.