Orduspor'un ABD'li basketbolcusu Pratt:

Orduspor'un ABD'li basketbolcusu Pratt:
"Ordu'da olmaktan keyif alıyorum. Özellikle deniz kenarında olmamız beni mutlu ediyor"


ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un ABD'li oyuncusu Tierra La She Ruffin Pratt, "Ordu'da olmaktan keyif alıyorum. Özellikle deniz kenarında olmamız beni mutlu ediyor" dedi.

Pratt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin sonuna 7 maç kaldığını, kalan maçların tamamını kazanmak istediklerini söyledi.

Sahalarında yarın oynayacakları Abdullah Gül Üniversitesi maçına değinen Pratt, "İzinden yeni döndük. Dolayısıyla herkesin enerjisi yerinde. Rakibimiz karşısında kazanmayı çok istiyoruz. Umarım şans bizden yana olur ve kazanırız" diye konuştu.

Ordu'da ve Orduspor'da olmaktan mutlu olduğunu belirten Pratt, şunları kaydetti:

"Ordu'da olmaktan keyif alıyorum. Özellikle deniz kenarında olmamız beni mutlu ediyor. Takım arkadaşlarımı da çok seviyorum. Ama özellikle şunu belirtmek isterim ki Türkiye ligi çok üst seviyede oynanıyor. Ligde çok fazla kaliteli ve başarılı oyuncu var. Ben bunlarla da bir arada olmaktan çok keyif alıyorum. Orduspor olarak zor günler geçirdiğimiz ortada. Ama lig daha bitmedi. Sezon sonuna kadar elimizden geleni yaparak ligde kalmak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz."

Öte yandan Abdullah Gül Üniversitesi'ni ağırlayacak mor-beyazlı ekip, antrenör Levent Deringöl yönetiminde maçın oynanacağı Durugöl Spor Salonu'nda son idmanını gerçekleştirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.