Orgeneral Akar birlikleri denetledi

Orgeneral Akar birlikleri denetledi
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Teröristle Mücadele Harekatı yürüten birliklerde inceleme ve denetmelerde bulundu

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Teröristle Mücadele Harekatı icra eden birliklerde inceleme ve denetleme gerçekleştirdi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Akar'ın kuvvet komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ile Mardin'de devam eden operasyonlarda şehit düşen askerlerin cenaze törenine katıldığı anımsatıldı.

Açıklamada, Orgeneral Akar'ın, cenaze töreninin ardından Teröristle Mücadele Harekatı yürüten birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Nusaybin ilçesine geçtiği belirtildi.

Akar'ın, burada, operasyonların icrasında hep birlikte, büyük bir dayanışma içinde kahramanlık ve fedakarlık örneği gösteren Türk Silahlı Kuvvetleri, jandarma ve emniyet mensuplarıyla görüştüğü kaydedilen açıklamada, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok ve Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ın hazır bulunduğu bildirildi.

Açıklamada, Akar'ın görüşmelerde, daha önceki operasyonlarda olduğu gibi bundan sonra da sivil halkın zarar görmemesi için azami gayretin gösterileceği, milletin huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla teröristlere karşı büyük bir cesaret ve özveriyle yürütülen mücadelenin kamu güvenliği tesis edilene kadar azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladığı ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.