Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da

Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da
Eroğlu: "(IŞİD bahanesiyle izinsiz gösteriler) Hükümetimiz gerekli tedbirleri alıyor ama vatandaşlarımızdan sükunet talep ediyoruz"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, terör örgütü IŞİD bahanesiyle yapılan izinsiz gösterilere ilişkin, "Hükümetimiz gerekli tedbirleri alıyor ama vatandaşlarımızdan sükunet talep ediyoruz" dedi.

Eroğlu, Afyonkarahisar Belediyesi'nde basına kapalı düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, IŞİD bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilerle ilgili sorusu üzerine Eroğlu, herkesin bu süreçte sakin olması gerektiğini söyledi.

Sükunet çağrısında bulunan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Hükümetimiz gerekli tedbirleri alıyor ama vatandaşlarımızdan sükunet talep ediyoruz. Provokasyon var tabii yani gaza gelmesinler. Milleti birbirine kırdırmak için oyunlar oynanıyor. Tarih boyunca bu oyunlar oynanıyor. Milletimiz gerçekten ferasetlidir. Herkes sükunet tavsiye etsin, telkin etsin, bunu diliyoruz. Ayrıca Bingöl'de şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Yakınlarına ve milletimize de başsağlığı diliyorum."

Eroğlu daha sonra İmaret Camisi'nde cuma namazını kıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.