Otoparktan güpegündüz 3 araç çaldılar

Otoparktan güpegündüz 3 araç çaldılar
Avcılar'da gündüz vakti bir otopark içerisinden 3 adet araç çalan hırsızlar, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu yakalandı.

 

Olay, Avcılar'da bulunan bir otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Gündüz vakti bir otoparka giren iki hırsız otoparkta kimsenin olmamasını fırsat bilerek araçların anahtarlarını almaya çalıştı. Hırsızlardan biri çevreyi gözetlerken, diğeri ise anahtarların bulunduğu yere girdi. Etrafı inceleyen şahıs masanın yanında bulunan anahtarlardan birini alarak dışarı çıktı. Daha sonra ise şahıslardan diğeri gelerek hızlı bir şekilde bir anahtar daha aldı. Hırsızlar olay yerinden aldıkları iki aracı götürdükten sonra yine otoparka gelerek bir aracın daha anahtarını çaldı. 3'üncü aracı da götüren hırsızlar kayıplara karışırken, olay anı otoparkın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin çalışmaları sonucu şüphelilerden 26 yaşında olduğu öğrenilen S.K. Esenyurt'ta yakalandı. Olayda çalınan araçlardan birinin Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Sapanca İlçe Emniyet görevlilerince yapılan çalışmalarda araç, yaşanan kovalamaca neticesinde durdurulmuş, araçta bulunan S.K. (39) isimli erkek şahıs ile G.G. (22) isimli kadın ise yakalandı.
Yakalanan şüphelilerden S.K. isimli şahıs hakkında adli işlem yapılırken, S.K. ve G.G. isimli şahıslar ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.