ÖYK kararları

ÖYK kararları
ANKARA (AA) - Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Gaziantep ve Kocaeli'deki bazı taşınmazların özelleştirme kapsamına alınmasına karar verdi.Resmi Gazete'de...

ANKARA (AA) - Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Gaziantep ve Kocaeli'deki bazı taşınmazların özelleştirme kapsamına alınmasına karar verdi.

Resmi Gazete'de yayımlanan Kurul kararlarına göre, Maliye Hazinesine ait Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde yer alan 338 bin 557,91 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasına karar verildi.

Kurul, ayrıca mülkiyeti Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürlüğüne ait Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan 195 bin 763,88 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın DMO tarafından fiilen kullanılan kısmının, daha sonra ifraz edilerek özelleştirme kapsam ve programı dışında tutulması kaydıyla tamamının özelleştirme kapsam ve programına alınmasını kararlaştırdı.

Söz konusu taşınmazlar, satış yöntemiyle özelleştirilecek. Özelleştirme işlemleri, 31 Aralık 2020'ye kadar tamamlanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.