Oynadığımız futbolun karşılığı galibiyet gibi görünmüyordu

Oynadığımız futbolun karşılığı galibiyet gibi görünmüyordu
Eskişehirspor Teknik Direktörü Yalçın:"Oynadığımız futbolun karşılığı galibiyet gibi görünmüyordu"- Elazığspor Teknik Direktörü Altıparmak: "Hak ettiğimiz bir maçı kazandık"

TFF 1. Lig'in ikinci haftasında Elazığspor'a 2-1 mağlup olan Eskişehirspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, "Oynadığımız futbolun karşılığı galibiyet gibi görünmüyordu." dedi.

Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mağlup olmaktan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Beklentinin çok altında bir oyun sahaya yansıttıklarını anlatan Yalçın, "Kazanmayı bekliyorduk. Geçen haftaya göre daha iyi oyun bekliyorduk. Beklediğimiz hiçbir şeyi sahaya yansıtamadık. Daha fazla çalışıp, eksiklerimizi gidereceğiz." diye konuştu.

Futbolcularının öz güven eksikliği yaşadığına değinen Sergen Yalçın, "Oynadığımız oyunun karşılığı galibiyet gibi görünmüyordu. Önümüzdeki haftaya bakacağız. Oyuncularımda hiç güven yoktu. Öz güvenimiz olduğunu düşünmüyorum. Oyunsal anlamda çok ciddi sıkıntılarımız var. Çok alternatifli bir kadromuz yok. Oyuncularımın daha güçlü olmaları ve oyunu kazanmak için daha fazla mücadele etmeleri lazım." ifadelerini kullandı.

- Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise hak ettikleri bir galibiyeti aldıklarını söyledi.

Galibiyetten dolayı futbolcularını kutlayan Altıparmak, "Eskişehirspor'dan zamanlama ve tempo olarak daha iyi durumdaydık. Her şey istediğimiz gibi oldu. 1-0 geriye düşmemize rağmen maçı bırakmadık ve 2-1 kazandık. Mücadele ve oyundan memnunuz. Son bölümü çok iyi oynadık. Hak ettiğimiz bir maçı kazandık." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.