Oynanmadan kazanılmaz

Oynanmadan kazanılmaz
Anadolu Selçukspor’da yeni hedef Fethiyespor maçını galibiyetle tamamlayarak başarılı seriyi sürdürmek

Anadolu Selçukspor’da yeni hedef Fethiyespor maçını galibiyetle tamamlayarak başarılı seriyi sürdürmek. Zorlu Hacettepe deplasmanından üç puan ile döndükleri için mutlu olduklarını kaydeden Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur, “Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Fethiyespor karşılaşmasında da sahaya çıkıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Baysangur, “Haftalardır süren bir çıkışımız var. Oyun olarak her geçen hafta daha iyiyiz. Sonuçlarda buna paralel olarak iyi gidiyor. Yakaladığımız bu çıkış bizim adımıza çok umut verici. Ligde puanlar birbirine çok yakın ve puan aralığı iyice daraldı. Ne kadar çabuk puanlar toplar ve bu bölgeden uzaklaşırsak o kadar iyi” diye konuştu.

Ligdeki puan sıralamasına bakıldığında yine aynı kulvardaki iki takımın mücadelesini yaşayacaklarını kaydeden Baysangur: “Fethiyespor devre arasında çok fazla takviye yaptı ve çıkış yakaladılar. Üst üste kazanarak buraya geliyorlar. Ancak evimizde oynamanın verdiği avantajı kullanmak istiyoruz. Az da olsa son haftalarda bizi desteklemeye gelen taraftarlarımızla kazanmak istiyoruz. Hiçbir maç oynamadan, mücadele etmeden kazanılmıyor. Bunun için sahaya çıkıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kulandı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.