Özçiğdem’den Köln çıkarması

Özçiğdem’den Köln çıkarması
Özçiğdem Kuruyemiş; Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarına katıldı.

Buradaki stantta Özçiğdem Kuruyemiş ve yurtdışına özel üretilen Çedoy markalarıyla ürünleri uluslararası boyutta tanıtma fırsatı bulan Özçiğdem aynı zamanda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin uğraşını verdi.  Özçiğdem Kuruyemiş adına fuara Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Mehmet Çiğdem, Genel Koordinatör Mehmet Çiğdem ve Dış Ticaret Müdürü Muhammet Burak Çiğdem temsil etti.

Fuardaki ilgiden son derece memnun kaldıklarını söyleyen Özçiğdem Yönetim Kurulu Üyesi, “Türkiye pazarının yanı sıra dünya pazarındaki payımızı da büyütmeyi hedefliyoruz. Şu an Türkiye’nin pek çok yerinde satış noktalarımız var. Yurt dışında da satış noktalarımızı artırmak için faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bu kapsamda katıldığımız fuarda büyük bir ilgi ile karşılaştık. Dünyanın her bölgesinden gelen misafirlerimizin yanında Türkiye’den gelen dostlarımız da bizi yalnız bırakmadı. Bizim için verimli bir fuar oldu” dedi.

(Haber: Mine Doruatlı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.